#

LAVATANGON kurssi


Neljänä torstaina 7.9. - 28.9. klo 20.00 - 21.00 pidetään lavatangon alkeista lähtevä kurssi. Lavatango on voimakkaasti etenevä slovarimme kaltainen tanssi joka sopii tanssiharjoitteluun jo tottuneille.
HUOM. Suosittelemme myös fuusiotangoamme, josta löytyy kolme viikkotuntia.

Tango

Tangomme on ns. fuusiotangoa joka on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangosta, argentiinalaisesta, amerikkalaisesta ja muista kansainvälisistä tangoista.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan kun olet Perustanssit 2:ssa tai olet muuten jo tottunut kuvioiden harjoitteluun ja viemisen ja seuraamisen periaatteet ovat tutut.

Tasoryhmiä on kolme ja ne ovat kaikki suoraan jatkoa toisilleen.

TANGO 1

Keskiviikkoisin klo 20.10 - 21.10

Alkeet/alkeisjatkotasolla et tarvitse ennakko-osaamista tangosta, koska joka tunti harjoitellaan perusaskel ja kuviosarja. Tango sopii tanssiharjoitteluun tottuneille ja foxin peruskuviot jo harjoitelleille. Voit aloittaa joka viikko.

TANGO 2

Tiistaisin klo 19.10 - 20.10

Perusjatkotasolla harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tämä taso on suoraan jatkoa tasolle 1, kannattaa siis harjoitella Tango 1 ryhmässä niin kauan, että opetetut asiat tuntuvat mukavilta.

TANGO 3

Maanantaisin klo 19.15 - 20.15

Jatkotasolla harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat omaksuneille.