#

TANGO

Tangomme on erittäin kuviorikas yhdistelmä kotimaisia ja kansainvälisiä tangoja. Suosittelemme aloittamaan tangon koulussamme tasolta 1 tai tasolta 2 jos olet jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa modernia fuusiotangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet harjoitellut esimerkiksi foxia tai muuten jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen. Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

ALKEISKURSSI (taso 1)

Tangon peruskuvioita voi harjoitella muutaman tunnin lyhytkurssilla ja tämän jälkeen voi siirtyä tasolle 2 harjoittelemaan lisää. Syksyn alkeiskurssi pidettiin kahtena keskiviikkona 7.12. ja 14.12.22.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tunnelmallinen lavatango antaa myös hieman vaikutteita tämän tason tangoon. Tunnilla harjoitellaan kuviosarjasta aina lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon. Tällä tasolla on mukana runsaasti kuvioita myös kansainvälisistä tangoista.
HUOM. Tango 2 kokoontuu tammikuussa tiistaisin klo 19.00 ja tunnille mahtuu yleensä hyvin mukaan.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tasolla 3 on oletuksena, että koulumme tason 2 asiat ovat jo hallussa.

HUOM. Tämä ryhmä on aika-ajoin melko täynnä, mutta tiistain Tango 2 ryhmässä on yleensä hyvin tilaa.