#

SYYSKUUSSA

Tango 2 ryhmässä kertaillaan peruskuvioita. Ryhmä sopii esimerkiksi tiiviskurssimme vuoden sisällä käyneille

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa modernia fuusiotangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet harjoitellut esimerkiksi foxia tai muuten jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen. Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

ALKEISKURSSI (taso 1)

Fuusiotangon peruskuvioita voi harjoitella tiiviskurssilla, jonka jälkeen voi jatkaa harjoittelua tiistain Tango 2 ryhmässä.

  • PIKA-ALKEET: uutta kurssia ei ole vielä aikataulutettu, mutta seuraathan ilmoitteluamme.

TANGO 2

Tässä keskitason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tunnelmallinen lavatango antaa myös hieman vaikutteita tämän tason tangoon. Tunnilla harjoitellaan kuviosarjasta aina lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon. Tällä tasolla on mukana runsaasti kuvioita myös kansainvälisistä tangoista.

  • Syyskuun ajan kertaillaan peruskuvioita. Ryhmä sopii esim. tiiviskurssimme käyneille.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tasolla 3 on oletuksena, että koulumme tason 2 asiat ovat jo hallussa.