#

ALKEISTUNTI

keskiviikkona 10.4. klo 17.50, katso kalenteri-sivu.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa modernia fuusiotangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet harjoitellut esimerkiksi foxia tai muuten jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen. Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa.

ALKEISKURSSI (taso 1)

Fuusiotangon peruskuvioita voi harjoitella tiiviskurssilla. Tango sopii foxia jo harjoitelleille tai muuten tanssiharjoitteluun tottuneille.

  • ALKEISTUNTI: keskiviikkona 10.4. klo 17.50 Perustanssit 1,5 tunnilla tutustutaan tangon alkeisiin. Tangon peruskuvioita harjoitellaan kesäkuussa enemmän, seuraa siis ilmoitteluamme.

TANGO 2

Tässä keskitason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tunnelmallinen lavatango antaa myös hieman vaikutteita tämän tason tangoon. Tunnilla harjoitellaan kuviosarjasta aina lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon. Tällä tasolla on mukana runsaasti kuvioita myös kansainvälisistä tangoista.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tasolla 3 on oletuksena, että koulumme tason 2 asiat ovat jo hallussa.