#

TAIVUTUKSIA

Tiistaina 6.9. klo 20.10 Tango 2 ryhmässä aiheena erilaiset taivutukset.

Tango

Tangoryhmissämme harjoitellaan pääasiassa fuusiotangoa, joka on nykyaikainen tyyli tanssia tangoa. Fuusiotango on liikekieleltään kuviorikas yhdistelmä lavatangoa, argentiinalaista ja amerikkalaista tangoa.

Suosittelemme tangoa mukaan kurssiohjelmaan siinä vaiheessa kun olet harjoitellut esimerkiksi foxia tai muuten jo tottunut kuvioiden harjoittelemiseen. Tango kannattaa aloittaa koulussamme tasolta 1, tullessasi tasoille 2 ja 3 on oletuksena, että edellisen tason asiat ovat jo hallussa. Järjestämme aika-ajoin alkeiskursseja myös lavatangosta, seuraa siis ilmoitteluamme.

HUOM. Kaikkia tasoryhmiä ei välttämättä aloiteta heti kauden alussa tai jatketa koko kautta, joten seuraathan sivujamme.

TANGO 1

Tässä alkeis/alkeisjatkoryhmässä harjoitellaan nykyaikaista kuviorikasta fuusiotangoa.

Tunti aloitetaan perusaskeleella, jonka jälkeen harjoitellaan kuviosarjasta lyhyempi ja pidempi versio. Tällä tunnilla opit monipuolisten kuvioiden lisäksi myös yleistä tanssitekniikkaa.

TANGO 2

Tässä perusjatkotason ryhmässä harjoitellaan lisää kuvioita ja tanssillisuutta. Tunnelmallinen lavatango antaa vaikutteita tämän tason tangoon. Tunti sopii peruskuviot jo harjoitelleille.

TANGO 3

Tässä jatkoryhmässä harjoitellaan edelleen runsaasti lisää kuvioita. Erilaisten kansainvälisten tangojen vaikutus korostuu tällä tasolla. Tämä taso sopii tason 2 asiat jo omaksuneille.

LAVATANGO

Lavatango on liikekieleltään foxin ja slovarin kaltainen kotimaiseen musiikkiin tanssittava tangon versio. Järjestämme lavatangosta kursseja aika-ajoin, seuraathan siis ilmoitteluamme.