#

BUGG pika-alkeet

Sunnuntaina 16.4. klo 17.00 - 19.00 harjoitellaan perusrunko alkeista lähtien. Hinta 2 kertamaksua tai 2 kurssikortin leimaa. Varaa paikat 10.4. mennessä.

swingit


Swingtanssit sopivat tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Perustanssien ryhmissä mukana oleva fusku antaa hyvän pohjan kaikille swingtansseille. Näitä lajeja kannattaa yleensä harjoitella tossuilla, ei korkkareilla.
Swingtanssien tunneilla aiheet vaihtelevat kausittain, tansseina esim. bugg, jive, west coast swing, lindy hop, boogie woogie, balboa ja rockabilly. Katso aina aikataulu kalenteri-sivulta.

BUGG

Bugg on tanssisuuntaan etenevä rock'n'swing tanssi. Buggia voi tanssia monenlaiseen musiikkiin; beat, swing, rock, blues, disco, country jne. ja se on käyttökelpoisuutensa vuoksi yksi suosituimmista paritansseista. Tunneillamme harjoitellaan hidasta ja nopeata versiota. Buggin peruskuvioita voi harjoitella tiiviskursseilla.

  • Seuraava alkeiskurssi pidetään sunnuntaina 16.4. klo 17.00 - 19.00. Varaa paikat 10.4. mennessä. Tossut jalkaan, ei korkkareita!
  • Alkeisjatkotasoinen tunti pidetään alkeiskurssille osallistuneille (tai muuten alkeet harjoitelleille) sunnuntaina 23.4. klo 18.00. Varaa paikat 16.4. mennessä.

FUSKU

Tärkeä ja pidetty fusku on mukana kaikissa perustanssien ryhmissämme heti tasolta 1 lähtien. Fuskusta löytyy myös runsaasti erilaisia variaatioita mm. hidas liikkuva fusku, charlestonin ja fuskun yhdistelmä eli ”furleston” ja 8 iskun fusku. Nämä hauskat variaatiot sopivat kaikille ns. normaalin fuskun peruskuviot vankasti harjoitelleille.

JIVE

Koulussamme harjoitellaan rentoa ja vapaata tyyliä jossa on vaikutteita monesta eri swingtanssista (ranskalaisesta rokista, boogie woogiesta, lindy hopista). Tunnilla aiheena kivoja kuvioita, pieniä breikkejä, hidasta ja nopeata musiikkia, kaikkea kivaa siis :-)

HUOM. Jiven peruskuvioita harjoitellaan aika-ajoin keskiviikon Perustanssit 2 ryhmässä, seuraa siis aikatauluamme. Seuraava alkeistunti pidetään 19.4. klo 18.00.