#

JIVE

Joulukuussa torstaisin tarjolla jiveä. Ensimmäisellä kerralla 1.12. harjoitellaan fuskusta tuttuja kuvioita jiven rytmityksellä ja seuraavilla kerroilla kerrataan ja harjoitellaan lisää. Koulumme jive on hyvä pohja myös muille triplestep (vaihtoaskel) pohjaisille swingtansseille.

BEBOP JIVE

"pariisilaiseen vanhaan jiveen" tutustutaan alkeista lähtien tiistaina 6.12. Tämä kurssi sopii myös jiven alkeistunnille osallistuneille. Katso kalenteri-sivulta tarkemmin.


WEST COAST SWING

Liukuva askelinen tanssi, jossa vaikutteita lattareista ja muista swingtansseista. Sopii myös jiven alkeistunnille osallistuneille. Katso kalenteri -sivulta tarkemmin.

swingit


Swingtanssit sopivat tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Perustanssien ryhmissä mukana oleva fusku antaa hyvän pohjan kaikille swingtansseille. Näitä lajeja kannattaa yleensä harjoitella tossuilla, ei korkkareilla.
Swingtanssien tunneilla aiheet vaihtelevat kausittain, tansseina esim. bugg, jive, west coast swing, lindy hop, boogie woogie, balboa ja rockabilly. Katso aikataulu kalenteri-sivulta.

BUGG

Bugg on tanssisuuntaan etenevä rock'n'swing tanssi. Buggia voi tanssia monenlaiseen musiikkiin; beat, swing, rock, blues, disco, country jne. ja se on käyttökelpoisuutensa vuoksi yksi suosituimmista paritansseista. Tunneillamme harjoitellaan hidasta ja nopeata versiota.
HUOM. Tammikuussa buggaillaan keskiviikkoisin klo 19.00

FUSKU

Tärkeä ja pidetty fusku on mukana kaikissa perustanssien ryhmissämme heti tasolta 1 lähtien. Fuskusta löytyy myös runsaasti erilaisia variaatioita mm. hidas liikkuva fusku, charlestonin ja fuskun yhdistelmä eli ”furleston” ja 8 iskun fusku. Nämä hauskat variaatiot sopivat kaikille ns. normaalin fuskun peruskuviot vankasti harjoitelleille.
HUOM. Tammikuussa fuskataan tiistaisin ko 20.00, tekniikkaa, taivutuksia, hidasta musiikkia ja paljon muuta mukavaa.

JIVE

Koulussamme harjoitellaan rentoa ja vapaata tyyliä jossa on vaikutteita monesta eri swingtanssista. Jive sopii fuskua harjoitelleille tai muuten tanssiharjoitteluun jo tottuneille.
HUOM. Joulukuussa torstaisin klo 19.05 jiveä: peruskuvioita, pieniä breikkejä, kaikkea kivaa hitaasti ja nopeasti :-) Jive jatkaa myös tammikuussa.