#

FUSKUN TEKNIIKKAA

Torstaina 25.8. klo 18.00 harjoitellaan fuskun joustoa, rytmitystä, tyyliä jne. Tämän jälkeen klo 19.05 harjoitellaan kuvioita. Tunnit sopivat kaikille peruskuviot jo harjoitelleille.

swingit


Swingtanssit sopivat tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Perustanssien ryhmissä mukana oleva fusku antaa hyvän pohjan kaikille swingtansseille. Näitä lajeja kannattaa yleensä harjoitella tossuilla, ei korkkareilla.
Swingtanssien tunneilla aiheet vaihtelevat kausittain, tansseina esim. bugg, jive, west coast swing, lindy hop, boogie woogie, balboa ja rockabilly. Katso aikataulu kalenteri-sivulta.

BUGG

Bugg on tanssisuuntaan etenevä rock'n'swing tanssi. Buggia voi tanssia monenlaiseen musiikkiin; beat, swing, rock, blues, disco, country jne. ja se on käyttökelpoisuutensa vuoksi yksi suosituimmista paritansseista.

Bugg-tunnilla tiistaisin harjoitellaan hidasta ja nopeata versiota, tunnin tasona on perusjatko eli sopii siis peruskuviot jo harjoitelleille. Tämä tunti on nonstop-ryhmä eli jatkuu koko kauden mikäli osallistujia on riittävästi.

FUSKU

Fuskusta löytyy runsaasti erilaisia variaatioita mm. hidas liikkuva fusku, charlestonin ja fuskun yhdistelmä eli ”furleston” ja 8 iskun fusku. Nämä hauskat variaatiot sopivat kaikille ns. normaalin fuskun peruskuviot vankasti harjoitelleille.

WEST COAST SWING

Liukuva-askelinen hyvin monenlaiseen musiikkiin sopiva tanssi. Kaikki aiemmin fuusioswingissämme mukana olleet ovat jo hieman tutustuneet tähän melko hitaaseen tanssiin.

JIVE

Koulussamme harjoitellaan rentoa ja vapaata tyyliä jossa on vaikutteita monesta eri swingtanssista. Jive sopii fuskua harjoitelleille tai muuten tanssiharjoitteluun jo tottuneille.

HUOM. Torstaina 2.6. klo 19.05 kertaillaan jiven perusteita ja kurssi jatkuu 9.6. ja 16.6.