#

TORSTAISIN FUSKATAAN

Tarjolla pieniä taivutuksia ja linjoja, hidas lattiaa kiertävä fusku ja rytmivariaatioita. Tunnit sopivat ns. normaalia fuskua harjoitelleille. Katso kalenteri-sivu.


swingit


Swingtanssit sopivat tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Perustanssien ryhmissä mukana oleva fusku antaa hyvän pohjan kaikille swingtansseille. Näitä lajeja kannattaa useimmiten harjoitella tossuilla, ei korkkareilla!
Swingtanssien tunneilla aiheet vaihtelevat kausittain, tansseina mm. fusku, bugg, jive, west coast swing, lindy hop, boogie woogie, Carolina shag, balboa ja rockabilly. Katso aikataulu kalenteri-sivulta.

BUGG

Bugg on tanssisuuntaan etenevä rock'n'swing tanssi. Buggia voi tanssia monenlaiseen musiikkiin; beat, swing, rock, blues, disco, country jne. ja se on käyttökelpoisuutensa vuoksi yksi suosituimmista paritansseista. Peruskuvioita voi harjoitella tiiviskursseilla.

  • ELOKUUSSA kertaillaan loppukeväästä harjoiteltua uutta perusrunkoa tyylittelyineen. Ryhmä sopii myös uusille aiemmin buggia harjoitelleille tanssijoille.

FUSKU

Tärkeä ja pidetty fusku on mukana kaikissa perustanssien ryhmissämme heti tasolta 1 lähtien. Fuskusta löytyy myös runsaasti erilaisia variaatioita mm. hidas liikkuva fusku, charlestonin ja fuskun yhdistelmä eli ”furleston” ja 8 iskun fusku. Nämä hauskat variaatiot sopivat kaikille ns. normaalin fuskun peruskuviot vankasti harjoitelleille. Joulukuussa harjoiteltiin mm. liikkuvaa fuskua.

  • TORSTAIN teematunnilla klo 18.00 tarjolla aika-ajoin fuskuun taivutuksia/linjoja, hidasta fuskua, rytmivariaatioita jne. Katso aikataulu kalenteri-sivulta.

JIVE

Koulussamme harjoitellaan rentoa ja vapaata tyyliä jossa on vaikutteita monesta eri swingtanssista (ranskalaisesta rokista, boogie woogiesta, lindy hopista). Tunnilla aiheena kivoja kuvioita, pieniä breikkejä, hidasta ja nopeata musiikkia, kaikkea kivaa siis :-)

  • Perusteita harjoitellaan aika-ajoin esimerkiksi Perustanssit 2 ryhmässä. Edellisen kerran jiven alkeita harjoiteltiin maaliskuussa ja seuraavan kerran syyskaudella.