#

BUGG 1

Keskiviikon buggin alkeisjatkoryhmä jatkaa toiveiden mukaisesti myös lokakuussa.

FUSKU

Torstaisin fuskataan, katso kalenteri-sivulta tarkemmin.

swingit


Swingtanssit sopivat tanssiharjoitteluun jo tottuneille. Perustanssien ryhmissä mukana oleva fusku antaa hyvän pohjan kaikille swingtansseille. Näitä lajeja kannattaa yleensä harjoitella tossuilla, ei korkkareilla.
Swingtanssien tunneilla aiheet vaihtelevat kausittain, tansseina esim. bugg, jive, west coast swing, lindy hop, boogie woogie, balboa ja rockabilly. Katso aikataulu kalenteri-sivulta.

BUGG

Bugg on tanssisuuntaan etenevä rock'n'swing tanssi. Buggia voi tanssia monenlaiseen musiikkiin; beat, swing, rock, blues, disco, country jne. ja se on käyttökelpoisuutensa vuoksi yksi suosituimmista paritansseista.

Bugg-tunnilla tiistaisin harjoitellaan hidasta ja nopeata versiota, tunnin tasona on perusjatko eli sopii siis peruskuviot jo harjoitelleille.

ALKEISKURSSI: kahtena keskiviikkona 24.8. ja 31.8. klo 19.05 harjoitellaan hitaan ja nopean buggin perusrunko alkeista lähtien. Alkeiskurssin jälkeen voi jatkaa samaan aikaan keskiviikkoisin tasolla 1, ryhmässä kertaillaan ja harjoitellaan lisää. Varaa paikat kalenteri-sivulta.

FUSKU

Fuskusta löytyy runsaasti erilaisia variaatioita mm. hidas liikkuva fusku, charlestonin ja fuskun yhdistelmä eli ”furleston” ja 8 iskun fusku. Nämä hauskat variaatiot sopivat kaikille ns. normaalin fuskun peruskuviot vankasti harjoitelleille.

WEST COAST SWING

Liukuva-askelinen hyvin monenlaiseen musiikkiin sopiva tanssi. Kaikki aiemmin fuusioswingissämme mukana olleet ovat jo hieman tutustuneet tähän melko hitaaseen tanssiin.

JIVE

Koulussamme harjoitellaan rentoa ja vapaata tyyliä jossa on vaikutteita monesta eri swingtanssista. Jive sopii fuskua harjoitelleille tai muuten tanssiharjoitteluun jo tottuneille.