Ajankohtaista


ALKEISKURSSIT

  • PERUSTANSSIEN alkeisryhmä aloitti keskiviikkona 9.8. klo 18.00 ja toinen ryhmä aloittaa sunnuntaina 3.9. klo 18.00, ilmoittaudu ennakkoon esim. sähköpostitse. Aivan vasta-alkajien kannattaa tulla mukaan noin parin ensimmäisen viikon ajan ja hieman tanssineet voivat tulla mukaan joka viikko.
  • TANGON alkeita harjoitellaan 9.8. alkaen keskiviikkoisin klo 20.10
  • SLOVARIN eli hitaan foxin alkeita harjoitellaan keskiviikkona 23.8. klo 19.10-20.10 ja 30.8. edetään kuviollisesti hieman pidemmälle, slovari sopii normaalia foxia harjoitelleille
  • RUMBAN alkeiskurssi aloittaa sunnuntaina 3.9. klo 16.45, ilmoittaudu ennakkoon sähköpostitse.


OLETKO TULOSSA TUNNEILLE YKSIN?

Yksin tulevien kannattaa ilmoittautua mahdollisimman ajoissa tanssiparijonoomme joko Facebookissa tai lähettämällä meille sähköpostia. Tunneillamme on aina tasaparit, koska se on tehokkain tapa opetella tanssimaan, halukkaat voivat osallistua joka tunti tehtäviin parinvaihtoihin, mutta se ei ole koskaan pakollista.


PORUKALLA TANSSIMAAN

Olemme perustaneet facebookiin koulussamme treenaaville tanssijoille Porukalla tanssimaan ryhmän. Ryhmässä voit vinkata mihin olet menossa iltaa viettämään ja kutsua muita koulun tanssijoita mukaan. Ryhmässä ei mainosteta kenenkään tanssikursseja vaan sen tarkoitus on olla koulumme eteisaulaa helpompi paikka sopia mihin mennään porukalla tanssimaan. Käyhän liittymässä!


TANSSIKENGÄT, HIKIPYYHE ja TUOKSUT

  • Ota tunnille mukaan puhtaat lattiaa naarmuttamattomat sisäkengät. Piikkikorot/metalliset korkolaput on kielletty. Tarkista myös ettei korosta tule naulaa läpi, myös tanssikengissä on joskus naula liikaa esillä.
  • Mikäli tanssit treenikengillä myös tanssilavoilla puhdista aina pohjista liukasteet yms. pois ennen tanssituntia, jottei salin lattia tule liian liukkaaksi.
  • Suosittelemme kaikkiin lajeihin pehmeitä tossuja. Mikäli tanssit korkokengillä tai kovareunaisilla kengillä tulee sinun olla erittäin varovainen ettet satuta muita tanssijoita!
  • Ota tunneille mukaan pieni käsi/kasvopyyhe johon voit kuivata itseäsi, tanssiparisi arvostaa sitä.
  • Ethän myöskään käytä voimakkaita hajusteita tullessasi tanssitunnille: hajuvedet, partavedet, hiuslakka, valkosipuli yms. saattaa aiheuttaa allergisen reaktion kanssatanssijoille