#

ALKEISKURSI ALKAA 3.1.

Keskiviikkoisin klo 20.00 päätanssina salsa ja mukana myös rumba ja cha cha.
Varaa paikat tammikuun tunneille kalenteri-sivulta viimeistään 27.12.

LATTARIT 1

Yhdeksän kerran alkeiskurssi kokoontuu 3.1.- 28.2. klo 20.00 -20.55. Kurssin päätanssina on salsa ja mukana ovat myös rumba ja
cha cha. Jos et ole aiemmin harjoitellut lattareita tule alkeiskurssille mukaan kahden ensimmäisen viikon aikana.

  • Hinta: Osallistumisen voi maksaa kertamaksuna tai hankkia viiden kerran kortin, katso hinnasto omalta sivultaan.
    Jos tanssit muissakin ryhmissämme voit maksaa osallistumisen samalla kortilla.
  • Varaa tammikuun tunnit viimeistään 27.12.


LATTARIT 2

Tässä keskitason ryhmässä harjoitellaan kaudesta riippuen vaihtelevasti useita eri latinotansseja: rumba, cha cha, salsa, bachata, merengue, cumbia, kizomba, samba, hustle, bossanova. Tanssit siis vaihtelevat kysynnän mukaan. Ohjelma löytyy kalenteri-sivulta.

Ryhmässä harjoitellaan nykyaikaista rumbaa, joka yhdistelee rennosti neliörumbaa etutakalinjaiseen rumba-boleroksikin kutsuttuun versioon, lisäksi välillä otetaan kuviollisia vaikutteita tangonkin puolelta. Cha cha pyritään pitämään melko pyöreässä ahtaisiinkin tiloihin sopivassa muodossa. Salsa on fuusiosalsaa eli välillä linjakasta ja välillä kävelypohjaista ns. käsisolmuja korostavaa.

Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saa runsaasti toistoja.

  • Kuviosarjasta harjoitellaan aina lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon.