#

LATTARIT 1,5

Tammikuussa alkaneen alkeiskurssin tasonumero on maaliskuussa 1,5. Tunti sopii silloin alkeiskurssimme käyneille tai muuten alkeet harjoitelleille. Maaliskuun tuntien varaaminen on alkanut.

LATTARIT 1 ja LATTARIT 1,5

Keskiviikkoisin klo 20.00 -20.55 harjoitellaan salsan, rumban ja cha chan peruskuvioita. Jos et ole aiemmin harjoitellut lattareita tule alkeiskurssille mukaan tammikuussa.

  • MAALISKUUSSA tasona tulee olemaan Lattarit 1,5 eli sopii alkeet harjoitelleille. Maaliskuussa kertaillaan ja harjoitellaan lisää kuvioita. Ryhmä jatkaa myös huhtikuussa, mikäli jatkajia on riittävästi.

LATTARIT 2

Tässä keskitason ryhmässä harjoitellaan kaudesta riippuen vaihtelevasti useita eri latinotansseja: rumba, cha cha, salsa, bachata, merengue, cumbia, kizomba, samba, hustle, bossanova. Tanssit siis vaihtelevat kysynnän mukaan. Ohjelma löytyy kalenteri-sivulta.

Ryhmässä harjoitellaan nykyaikaista rumbaa, joka yhdistelee rennosti neliörumbaa etutakalinjaiseen rumba-boleroksikin kutsuttuun versioon, lisäksi välillä otetaan kuviollisia vaikutteita tangonkin puolelta. Cha cha pyritään pitämään melko pyöreässä ahtaisiinkin tiloihin sopivassa muodossa. Salsa on fuusiosalsaa eli välillä linjakasta ja välillä kävelypohjaista ns. käsisolmuja korostavaa.

Kurssiohjelma on rakennettu siten, että kannattaa harjoitella kaikkia tansseja eikä valita vain tiettyjä. Kaikissa tansseissa on runsaasti samankaltaisia liikeratoja, joten harjoittelemalla kaikkia saa runsaasti toistoja.
  • Kuviosarjasta harjoitellaan aina lyhyempi ja pidempi versio, jolloin vähemmän aikaa mukana olleet voivat halutessaan keskittyä lyhyempään versioon.