#

OMAT TANSSITUNNIT

Haluaisitko harjoitella eri tansseja oman lähipiirisi kanssa?

Voit varata meiltä myös tilaustunteja useammalle parille, ota meihin yhteyttä niin jutellaan lisää.

Tunneilla harjoitellaan oman parin kanssa ja tarvittaessa hetkittäin yksin, etäisyyttä opettajaan ja mahdollisiin muihin pareihin pystytään hyvin pitämään.

Oma tunti sopii mainiosti myös tanssien ja kuvioiden kertailemiseen.

PARITANSSIEN Yksityistunnit


Yksityistunti on suosittu ja tehokas tapa harjoitella eri tansseja. Jos haluat harjoitella jotakin tiettyä tilaisuutta varten, olethan meihin yhteydessä jo kuukausia aikaisemmin, jotta vapaita aikoja varmasti löytyy.

Voit varata vaikka vain yhden tunnin tai säännöllisen viikkotunnin, aivan kuten haluat. Voit aloittaa tanssiharjoittelun yksityistunneilla ja siirtyä sitten ryhmätunneille tai voit varata yksityistunnin tukemaan ryhmäharjoittelua.

Yksityistunneilla harjoitellaan oman parin kanssa ja tarvittaessa hetkittäin yksin. Oma tunti sopii mainiosti myös tanssien ja kuvioiden kertailemiseen.

Tunteja annetaan maanantaista torstaihin klo 16.00 ja klo 17.00 ja kurssiaikataulujen salliessa myös myöhempiä aikoja saattaa olla tarjolla.

Tulethan varaamallesi tunnille aina ajoissa, emme voi pidentää tunnin kestoa.

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostilla tai soittamalla meille, yksityistunteja ei voi varata ajanvarausohjelman kautta.

HINNASTO

1-2 henkilöä (1 henkilö tai tanssipari) 65 € / 45 min.
3-4 henkilöä (kaksi tanssiparia) 100 € / 45 min.
5-6 henkilöä (kolme tanssiparia) 135 € / 45 min.

HUOM. Toistaiseksi tunteja annetaan vain parin kanssa tuleville.

Annamme useammasta henkilöstä erikseen tarjouksen.

Huomioithan, että yksityistunteja ei voi maksaa kurssikorteilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai vastaavilla työnantajan tarjoamilla etukorteilla.

Varatun yksityistunnin voi perua maksutta 24 tuntia ennen varattua tuntia. Samana päivänä ilman lääkärintodistusta tehdyistä peruutuksista veloitamme puolet yksityistunnin hinnasta ja perumattomista yksityistunneista veloitamme koko yksityistunnin hinnan.

HÄÄPARIEN TANSSITUNNIT

Hääparin kannattaa ottaa yhteyttä mielellään jo puolisen vuotta ennen juhlaa. Hääpari voi osallistua yleisille kursseillemme ja/tai varata yksityistunteja.


Häätanssina valssi

ja häissä soitetaan tanssimusiikkia, suosittelemme alkeista lähtevää Perustanssit 1 kurssiamme. Kurssilla harjoitellaan yleisimmät tanssit: valssi, fusku, foxi ja hidas valssi. Kurssin lisäksi voi varata yhden tai kaksi yksityistuntia lähelle juhlapäivää. Yksityistunnilla viimeistellään valssi juuri parille sopivaan muotoon ja harjoitellaan mahdollisuuksien mukaan parin valitsemaan kappaleeseen.
Häävalssin voi harjoitella myös pelkästään yksityistunneilla, useimmiten 3 yksityistuntia riittää. Kannattaa olla meihin yhteydessä jo muutamia kuukausia ennen hääjuhlaa, jotta vapaita aikoja varmasti löytyy. Kurssien aikataulu löytyy Kalenteri-sivulta.

Häätanssina joku muu kuin valssi

eli kun halutaan tanssia tiettyyn omaan musiikkikappaleeseen suosittelemme nimenomaan yksityistunteja.
Useimmiten 3-5 tuntia riittää harjoitteluun, mutta toki oppimisnopeus on yksilöllistä. Tarvittavien tuntien määrä riippuu myös valitusta kappaleesta. Yleensä jo ensimmäisen tunnin aikana tiedetään montako tuntia tarvitaan.