#

PIENRYHMÄT

Kokoa oma harjoitteluporukka eli pienryhmä ja kysy meiltä vapaita aikoja.

Pienryhmätunnilla harjoitellaan juuri niitä tansseja ja asioita joita ryhmä haluaa. Voitte varata säännöllisen oman tunnin tai vaikka vain yhden, aivan kuten haluatte.


PARITANSSIEN Yksityistunnit


Yksityistunti on suosittu ja tehokas tapa harjoitella eri tansseja. Jos haluat harjoitella jotakin tiettyä tilaisuutta varten, olethan meihin yhteydessä mahdollisimman aikaisin, jotta vapaita aikoja varmasti löytyy.

Voit varata vaikka vain yhden tunnin tai halutessasi vaikka säännöllisen viikkotunnin. Voit aloittaa tanssiharjoittelun yksityistunneilla ja siirtyä sitten ryhmätunneille tai voit varata yksityistunnin tukemaan ryhmäharjoittelua.

Tunteja annetaan maanantaista torstaihin iltapäivisin ja kurssiaikataulujen salliessa myös ilta-aikoja on jonkin verran tarjolla. Myös sunnuntaille on aika-ajoin mahdollisuus varata tunteja.

Tulethan varaamallesi tunnille aina ajoissa, emme voi pidentää tunnin kestoa.

Voit tiedustella vapaita aikoja sähköpostilla, yksityistunteja ei voi varata ajanvarausohjelman kautta.

HINNASTO

1-2 henkilöä (1 henkilö tai tanssipari) 70 € / 45 min.
3-4 henkilöä (kaksi tanssiparia) 110 € / 45 min.
Annamme useamman henkilön tunnista erikseen tarjouksen.

Huomioithan, että yksityistunteja ei voi maksaa kurssikorteilla, liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai vastaavilla työnantajan tarjoamilla etukorteilla.

HUOM. Tunteja annetaan vain oman parin kanssa tuleville.

HUOM. Varatun ajan peruminen tulee tehdä viimeistään 24h ennen tuntia. Myöhemmin ilman sairaustodistusta tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme koko tunnin hinnan.

HÄÄPARIEN TANSSITUNNIT

Hääparin kannattaa yleensä olla meihin yhteydessä jo joitakin kuukausia ennen juhlaa. Hääpari voi osallistua yleisille kursseillemme ja/tai varata yksityistunteja.

Häätanssina valssi

ja kun häissä soitetaan tanssimusiikkia, suosittelemme alkeista lähtevää Perustanssit 1 kurssiamme. Kurssilla harjoitellaan yleisimmät tanssit: valssi, fusku, foxi ja hidas valssi. Kurssin lisäksi voi varata yksityistunnin lähelle juhlapäivää. Yksityistunnilla viimeistellään valssi parille sopivaan muotoon ja harjoitellaan mahdollisuuksien mukaan parin valitsemaan kappaleeseen.
Häävalssin voi harjoitella myös pelkästään yksityistunneilla, useimmiten 3 yksityistuntia riittää.

Häätanssina joku muu kuin valssi

eli kun halutaan tanssia tiettyyn omaan musiikkikappaleeseen suosittelemme nimenomaan yksityistunteja.
Useimmiten 3-5 tuntia riittää harjoitteluun, mutta toki oppimisnopeus on yksilöllistä. Tarvittavien tuntien määrä riippuu myös valitusta kappaleesta. Yleensä jo ensimmäisen tunnin aikana tiedetään montako tuntia tarvitaan.